Menu
Menu
Tek cilat ushqime gjendet vitamina D dhe omega 3-6-9?

24.11.2022 14:50:54

Tek cilat ushqime gjendet vitamina D dhe omega 3-6-9?

Teksa përpiqeni t'i mbani viruset larg vetes dhe familjes, kushtojini vëmendjen e duhur vitaminës D dhe omega 3-6-9.

Nëse doni një sistem imunitar të fortë duhet të kujdeseni që të keni një dietë të pasur. Ushqimet që nuk duhet të mungojnë në dietën tuaj gjithmonë, por sidomos gjatë kësaj periudhe janë:

  • Salmoni
  • Kërpudhat
  • E verdha e vezës
  • Lëngu i portokallit
  • Qumështi
  • Mishi i Viçit

Vitamina D është një komponent tepër i rëndësishëm për trupin e njeriut, mungesa e saj mund të shkaktojë probleme në sistemin imunitar dhe atë nervor. Ndërsa acidet yndyrore kanë rolin e rregullatorit në shumë proçese të organizmin tonë.

Komente

Ky artikull nuk ka ende asnjë koment

Lini një koment

Ushqyerja

Ushqyerja

Tek cilat ushqime gjendet vitamina D dhe omega 3-6-9?

Tek cilat ushqime gjendet vitamina D dhe omega 3-6-9?

Teksa përpiqeni t'i mbani viruset larg vetes dhe familjes, kushtojini vëmendjen e duhur vitaminës D dhe omega 3-6-9.Nëse doni një sistem imunitar të for Teksa përpiqeni t'i mbani viruset larg vetes dhe familjes, kushtojini vëmendjen e duhur vitaminës D dhe omega 3-6-9.Nëse doni një sistem imunitar të for 2023-10-03T20:09:52+02:00 Tek cilat ushqime gjendet vitamina D dhe omega 3-6-9?

<header></header> <div class="itemBody"> <p>Teksa p&euml;rpiqeni t'i mbani viruset larg vetes dhe familjes, kushtojini v&euml;mendjen e duhur vitamin&euml;s D dhe omega 3-6-9.</p> <p>N&euml;se doni nj&euml; sistem imunitar t&euml; fort&euml; duhet t&euml; kujdeseni q&euml; t&euml; keni nj&euml; diet&euml; t&euml; pasur. Ushqimet q&euml; nuk duhet t&euml; mungojn&euml; n&euml; diet&euml;n tuaj gjithmon&euml;, por sidomos gjat&euml; k&euml;saj periudhe jan&euml;:</p> <ul> <li>Salmoni</li> <li>K&euml;rpudhat</li> <li>E verdha e vez&euml;s</li> <li>L&euml;ngu i portokallit</li> <li>Qum&euml;shti</li> <li>Mishi i Vi&ccedil;it</li> </ul> <p>Vitamina D &euml;sht&euml; nj&euml; komponent tep&euml;r i r&euml;nd&euml;sish&euml;m p&euml;r trupin e njeriut, mungesa e saj mund t&euml; shkaktoj&euml; probleme n&euml; sistemin imunitar dhe at&euml; nervor. Nd&euml;rsa acidet yndyrore kan&euml; rolin e rregullatorit n&euml; shum&euml; pro&ccedil;ese t&euml; organizmin ton&euml;.</p> </div>

Krahaso produktet