Menu
Menu

Lëkura

Mbrojtja nga dielli: Disa fakte që i keni ditur gabim gjithë jetës!
6 këshilla për lëkurë të yndyrshme

Lëkura

Lëkura

2022-12-05T15:27:52+01:00 Lëkura Lëkura Lëkura

Mbrojtja nga dielli: Disa fakte që i keni ditur gabim gjithë jetës!

Mbrojtja nga dielli: Disa fakte që i keni ditur gabim gjithë jetës!

Njerëzit zakonisht kujtohen për kremin mbrojtës me SPF, sa herë ngrohet koha dhe dielli fillon të dalë më shpesh. Këtu ndodh edhe gabimi i parë me lëkurën Njerëzit zakonisht kujtohen për kremin mbrojtës me SPF, sa herë ngrohet koha dhe dielli fillon të dalë më shpesh. Këtu ndodh edhe gabimi i parë me lëkurën 2023-10-03T20:09:38+02:00 Mbrojtja nga dielli: Disa fakte që i keni ditur gabim gjithë jetës!

6 këshilla për lëkurë të yndyrshme

6 këshilla për lëkurë të yndyrshme

Nësë dëshironi të keni një lëkurë të shëndetshme atëherë ajo çfarë duhet të bëni është të kujdesini për të në mënyrë sistematike. Ndryshimi nuk ndodh bren Nësë dëshironi të keni një lëkurë të shëndetshme atëherë ajo çfarë duhet të bëni është të kujdesini për të në mënyrë sistematike. Ndryshimi nuk ndodh bren 2023-10-03T20:10:06+02:00 6 këshilla për lëkurë të yndyrshme
Krahaso produktet