Loading...
spray_capillaire_heipoa_farmavitta
0 përshtypje

HEI POA REPAIR MILKY SPRAY 150 ML

Qumësht në formë spraj, për flokë të dëmtuar dhe të thatë. I pasur me vaj Tahiti monoi dhe aromë kokosi. Ushqen dhe riparon flokët duke i m … Lexo më shumë
-30%
2 039 lekë1 427 lekë njësi
Kodi: 3273816531939
Qumësht në formë spraj, për flokë të dëmtuar dhe të thatë. I pasur me vaj Tahiti monoi dhe aromë kokosi. Ushqen dhe riparon flokët duke i mbrojtur nga faktorë të jashtëm agresivë, nga djegia dhe tharja. Flokët krihen me lehtësi. Përdorimi: Tundeni dhe sprucojeni në flokë të thatë ose të lagur. Ruan stilimin e flokëve.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

flakon 150ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu