Loading...
pur_monoi_capillaire_100ml_heipoa_farmavitta
0 përshtypje

HEI POA MONOI HAIR CARE 100 ML

Vaj ideal për flokë të thatë, të dëmtuar ose të brishtë. Ushqen dhe riparon fibrat e flokëve, ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga tharja. Le … Lexo më shumë
-30%
1 599 lekë1 119 lekë njësi
Kodi: 3394021000550
Kategoria: Floke;
Vaj ideal për flokë të thatë, të dëmtuar ose të brishtë. Ushqen dhe riparon fibrat e flokëve, ndihmon në mbrojtjen e flokëve nga tharja. Lehtëson stilimin duke siguruar shkëlqim. I lë flokët të mëndafshtë dhe me aromë të freskët të luleve Tiare. Ka në përmbajtje vaj kokosi. Përdorimi: Aplikohet para ose pas dushit në gjatësinë e flokëve dhe në maja, pa shpëlarje.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

shishe
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu