Loading...
comfort_cleansing_milk_algotherme_farmavitta
5 5 1 Product
1 përshtypje

ALGOESSENTIAL Comfort Cleansing Milk 200 ML

Qumësht pastrues, për të gjithë llojet e lekurës edhe për ato sensitive. Pastron tualetin nga fytyra dhe sytë. Pa paraben dhe pa phenoxyethanol … Lexo më shumë
2 299 lekë njësi
Kodi: 3273819210138
Kategoria: Pastrimi I Fytyres;
Qumësht pastrues, për të gjithë llojet e lekurës edhe për ato sensitive. Pastron tualetin nga fytyra dhe sytë. Pa paraben dhe pa phenoxyethanol. Hipoalergjike. Përdorimi: Aplikojeni në fytyrë dhe qafë me anë të një pambuku, më pas lani fytyrën. Përdoret në darkë dhe në mëngjes.
Markë:
Algotherm

Specifikime

Shishe 200 ml
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:20
Pastron fytyren shume mire dhe le pas nje lekure te bute, e porosita online dhe me erdhi ne kohe rekord.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu