Loading...
spot-proofing-farmavitta-neutrogena
0 përshtypje

Neutrogena Visibly Clear Spot Proofing Smoothing Scrub 150 ML

Skrab për fytyrën, për lekurë të ndjeshme. Me mikro eksfoliatorë të butë, të pasuruar me acid salicilik, pastrojnë dhe ruajnë lëkurën dhe … Lexo më shumë
676 lekë njësi
Kodi: 3574661332505
Skrab për fytyrën, për lekurë të ndjeshme. Me mikro eksfoliatorë të butë, të pasuruar me acid salicilik, pastrojnë dhe ruajnë lëkurën dhe poret nga papastërtia, vaji dhe grimi. I jep lëkurës nje cehre të butë, të pastër dhe rrezatuese. Përdorimi: Aplikohet vetëm një herë në ditë në fytyrë të lagur, duke shmangur kontaktin me sytë.
Markë:
Neutrogena

Specifikime

tub 150ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu