Loading...
lipcare-farmavitta-neutrogena_1048731122
0 përshtypje

Labello Neutrogena (Lip balm)

Hidraton dhe mbron në mënyrë efektive buzët e thara nga kushtet ekstreme (ftohja, era, tharja e ajrit ). Për një përmirësim të shpejtë dhe m … Lexo më shumë
350 lekë njësi
Kodi: 3574660085563
Hidraton dhe mbron në mënyrë efektive buzët e thara nga kushtet ekstreme (ftohja, era, tharja e ajrit ). Për një përmirësim të shpejtë dhe mbrojtje optimale, aplikohet disa here ne dite.
Markë:
Neutrogena

Specifikime

cope
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu