Loading...
ladival_apres_akut_regeneration__pflege_serum_13229773
0 përshtypje

Ladival Apres Akut Regeneration & Pflege Serum

Serum transparent, pa yndyre, krijuar posacerisht per rigjenerimin dhe kujdesin e lekures se irrituar nga dielli. Permban Fotoliaze, enzima rigjenerue … Lexo më shumë
-20%
1 560 lekë1 248 lekë njësi
Kodi: -13229773
Serum transparent, pa yndyre, krijuar posacerisht per rigjenerimin dhe kujdesin e lekures se irrituar nga dielli. Permban Fotoliaze, enzima rigjeneruese e algave e cila lehtëson skuqjen dhe tensionin e shkaktuar nga dielli dhe mbështet rigjenerimin e vetë lëkurës. Me një efekt ftohës të këndshëm. Pa parfum, pa emulsifikues.
Markë:
Stada

Specifikime

Flakon 50ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu