Loading...
ladival_childr_suns_50__lf_200_ml_kujdesi_per_lekuren_krem_mbrojtes_truoi_pzn-03518648
5 5 1 Product
1 përshtypje

LADIVAL CHILDR SUNS 50+ LF 200 ML

Qumësht kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me spf 50+, për fëmijë. Mbron lëkurën e ndjeshme të fëmijëve dhe bebeve nga rrezet UV d … Lexo më shumë
1 657 lekë njësi
Kodi: PZN-03518648
Qumësht kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me spf 50+, për fëmijë. Mbron lëkurën e ndjeshme të fëmijëve dhe bebeve nga rrezet UV dhe dëmeve të tjera në lëkurë të shkaktuara nga dielli. Siguron një ndjeshmëri të këndshme në lëkurë dhe është i përshtatshëm në rast neurodermitis. Përdorimi: Aplikojeni në mënyrë të njëtrajtshme para se të dilni në diell dhe prisni sa te perthithet nga lëkura. Përsëriteni aplikimin rregullisht. Tundeni para përdorimit.
Markë:
Stada

Specifikime

Shishe 200 ml
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-07-19 %+0000:59
Mbrojtje shume e mire ndaj rrezeve UVA UVB
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu