Loading...
ladival_spray_allergy_spf_50_mbrojtje_nga_dielli_farmavitta
0 përshtypje

LADIVAL SPRAY ALLERG 50+ LF

Spraj kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me spf 50. Ofron katër herë më shumë mbrojtje të lëkurës nga dëmtimi i rrezeve të diellit … Lexo më shumë
1 750 lekë njësi
Kodi: 4011548027424
Spraj kundër diellit me mbrojtje shumë të lartë me spf 50. Ofron katër herë më shumë mbrojtje të lëkurës nga dëmtimi i rrezeve të diellit. Kjo arrihet përmes kompleksit mbrojtës infrared A cell, filtrave fizikë si dhe filtrave me mbrojtje të gjerë UV. Përhapet me lehtësi, përthithet shpejt, nuk lë mbetje me ngjyrë të bardhë si dhe nuk ngjit. Përdorimi: Aplikojeni përpara ekspozimit në diell. Mund të riaplikohet në varësi të nevojave. Shmangni kontaktin me sytë.
Markë:
Stada

Specifikime

Shishe 200ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu