Loading...
nivea_men_deodorant_fresh_active_48h_150ml_kujdesi_per_lekuren_trupi_meshkujt_4005808727056_2
0 përshtypje

Nivea Men Fresh Active spray 150 ml

Deodorant Nivea Men Fresh Active spray 150 ml garanton mbrojtje të besueshme kundër aromës së padëshiruar , e cila zgjat deri në 48 orë. Efek … Lexo më shumë
330 lekë njësi
Kodi: 4005808727056
Kategoria: Kujdesi per Lekuren; ;
Deodorant Nivea Men Fresh Active spray 150 ml garanton mbrojtje të besueshme kundër aromës së padëshiruar , e cila zgjat deri në 48 orë. Efektiviteti i deodorantit mbështetet nga mineralet e detit, të cilat ruajnë një ndjenjë freskie dhe pastërtie gjatë gjithë ditës.
Markë:
Nivea

Specifikime

Flakon 150ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu