Loading...
rilastil_sun_ppt_spf50_water_touch_50ml_kujdesi_per_lekuren_8050444858042
0 përshtypje

RILASTIL SUN PPT SPF50+ WATER TOUCH 50ML

Formule inovative pa emulsues qe minimizon fazen e prodhimit te yndyrës duke e lene lekurën si të mendafshtë. Ideal per te ulur irritimin e syve. … Lexo më shumë
2 940 lekë njësi
Kodi: 8050444858042
Formule inovative pa emulsues qe minimizon fazen e prodhimit te yndyrës duke e lene lekurën si të mendafshtë. Ideal per te ulur irritimin e syve. Siguron mbrojte te larte me spekter te gjere UVA-UVB. Parandalon formimin e njollave, pikave kafe dhe imperfeksioneve te lekures. Per lekura shume te ndjeshme, lekura me rash fotosensibel apo lekura te ekspozuara nga rrezatim i forte solar.
Markë:
Rilastil

Specifikime

Flakon 50ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu