Loading...
milk_spf_20_heipoa_farmavitta
0 përshtypje

HEI POA MONOI MILK SPF20 150ML

Qumësht hidratues për trupin, me aromë të luleve Tiare, me faktor mbrojtës Spf 20. Mbron nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Hidraton dhe ushqen l … Lexo më shumë
2 399 lekë njësi
Kodi: 3273816533490
Qumësht hidratues për trupin, me aromë të luleve Tiare, me faktor mbrojtës Spf 20. Mbron nga rrezet e dëmshme UVA dhe UVB. Hidraton dhe ushqen lëkurën. Ndihmon në nxirje. Pa paraben, rezistente ndaj ujit.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

shishe
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu