Loading...
hand-cream-concentrated-farmavitta-neutrogena
4.75 5 4 Product
4 përshtypje

Neutrogena Hand Cream 50 ML

Krem hidratues i pasur me glicerinë, për duar të thata e të ashpra. Parandalon tharjen e lëkurës edhe në kushtet më të vështira. Duart ndje … Lexo më shumë
455 lekë njësi
Kodi: 3574660696028
Kategoria: Trajtim per Duart;
Krem hidratues i pasur me glicerinë, për duar të thata e të ashpra. Parandalon tharjen e lëkurës edhe në kushtet më të vështira. Duart ndjehen të buta dhe të lëmuara pas vetëm një aplikimi. Pa arome. Testuar dermatologjikisht.
Markë:
Neutrogena

Specifikime

Tubet 50 ml
Lista e përshtypjeve:
5 1 4
%V-02-08 %+0000:05
Produkti me i mire qe kam perdorur
5 1 5
%V-03-09 %+0000:29
..
5 1 5
%V-03-19 %+0000:45
Super produkt
5 1 5
%V-07-21 %+0000:21
Lekura ime eshte e thate dhe pas perdorimit te shumte te kremrave te duarve pa rezultat, Neutrogena ishte shpetim per duart e mia sidomos ne stinen e dimrit.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu