Loading...
edelweiss_momoi_oil_heipoa_farmavitta
5 5 1 Product
1 përshtypje

HEI POA EDELWEISS MONOI OIL 100 ML

Vaj kokosi me 96% përbërës natyrore. Eliksir i mirëfilltë i bukurisë dhe i rinisë. Hidraton dhe ushqen lëkurën. Me aromë të lehtë të lule … Lexo më shumë
-30%
1 899 lekë1 329 lekë njësi
Kodi: 3273816531953
Kategoria: Vajra Trupore;
Vaj kokosi me 96% përbërës natyrore. Eliksir i mirëfilltë i bukurisë dhe i rinisë. Hidraton dhe ushqen lëkurën. Me aromë të lehtë të luleve Tiare. Përdorimi: Aplikojeni lehtësisht në të gjithë trupin si pjesë e rutinës së përditshme.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

tub
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-06-15 %+0000:04
Arome fantastike dhe teksture shume e lehte, perhapet mire ne lekure dhe nuk te le ndjesine e vajit
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu