Loading...
eau_de_toilette_exotic_sensuality_heipoa_farmavitta
5 5 1 Product
1 përshtypje

HEI POA FRAGRANCE EXOTIC SENSUALITY 100 ML

Spraj me arome sensuale ekzotike te luleve te Tiares dhe Pitaja. Hidratues dhe aromatizues per floke dhe trup, per nje ndjesi freskie natyrale.
-30%
2 599 lekë1 819 lekë njësi
Kodi: 3273816531915
Kategoria: Vajra Trupore;
Spraj me arome sensuale ekzotike te luleve te Tiares dhe Pitaja. Hidratues dhe aromatizues per floke dhe trup, per nje ndjesi freskie natyrale.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

shishe
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-12-06 %+0000:35
Arome fantastike, mix ekzotik i arritur, qendron gjate ne lekure
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu