Loading...
moringa_heipoa_farmavitta
0 përshtypje

HEI POA MORINGA MONOI OIL 100ML

Vaj trajtues për flokë dhe trup, me 96% të përbërësve natyrore. Përftohet nga macerimi i gjetheve Moringa dhe luleve Tiare në vajin e kokosit. … Lexo më shumë
-30%
1 899 lekë1 329 lekë njësi
Kodi: 3273816531854
Vaj trajtues për flokë dhe trup, me 96% të përbërësve natyrore. Përftohet nga macerimi i gjetheve Moringa dhe luleve Tiare në vajin e kokosit. Moringa quhet gjithashtu pema që nuk vdes kurrë pasi ka një rezistencë të lartë ndaj agresioneve të jashtme. Ushqen dhe hidraton flokët dhe lëkurën. Përdorimi: Aplikohet në trup me një masazh të lehtë. Në flokë, vendoseni dhe lëreni për 20 minuta para se ti lani me shampo, ose shpërndani një sasi të vogël në gjatësitë e dëmtuara.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

Flakon 100ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu