Loading...
oil_spf_50_heipoa_farmavitta
0 përshtypje

HEI POA SUNCARE DRY OIL MONOI SPF 50/150 ML

Vaj i thatë për mbrojtje nga dielli, me Spf 50. Për trupin dhe fytyrën. Mbron kundër djegies dhe ndihmon në nxirje. Ushqen dhe hidraton në thel … Lexo më shumë
3 299 lekë njësi
Kodi: 3511016533118
Vaj i thatë për mbrojtje nga dielli, me Spf 50. Për trupin dhe fytyrën. Mbron kundër djegies dhe ndihmon në nxirje. Ushqen dhe hidraton në thellësi lëkurën. . Rezistent ndaj ujit.
Markë:
GILBERT LABORATOIRES

Specifikime

flakon 150ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu