Loading...
aquabloc_25x72mm_pic_solution_10_pcs_mix_kujdesi_vetjak_farmavitta
0 përshtypje

ANCER AQUA BLOC 25*72MM * 10 PSC

Një ankerplast rezistent ndaj ujit, elastik, i hollë, i padukshëm dhe që e lejon lëkurën të marrë frymë. Aquablock mbron plagët nga rreziku … Lexo më shumë
210 lekë njësi
Kodi: 8003670822264
Një ankerplast rezistent ndaj ujit, elastik, i hollë, i padukshëm dhe që e lejon lëkurën të marrë frymë. Aquablock mbron plagët nga rreziku i infeksionit falë tamponit antibakterial me klorheksidinë, i cili ofron një spektër antibakterial dhe krijon një barrierë rezistente ndaj ujit. Adaptohet në të gjithë zonat e trupit për një aplikim të lehtë. Vjen në disa madhësi, sipas nevojës për mbulim.
Markë:
Pic Solution

Specifikime

Kuti x 10 cop
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu