Loading...
clinicum_derma_gel_500_ml_kujdesi_vetjak_te_tjera_dezinfektante_5301000291258
0 përshtypje

CLINICUM DERMA GEL 500ML

Antiseptik per dezinfektimin e duarve me veprim te shpejte. Efektiv ne vrasjen e mikroorganizmave, baktereve dhe viruseve. Kjo perzierje vret 99.9% te … Lexo më shumë
550 lekë njësi
Kodi: 5301000291258
Antiseptik per dezinfektimin e duarve me veprim te shpejte. Efektiv ne vrasjen e mikroorganizmave, baktereve dhe viruseve. Kjo perzierje vret 99.9% te baktereve brenda 1 minuti pas aplikimit. Ndihmon ne mirembajtjen dhe mosplakjen e duarve. Ideal perLekure Sensitive.
Markë:
Clinicum

Specifikime

flakon x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu