Loading...
clinicum_gel_bambini_kujdesi_vetjak_te_tjera_dezinfektante_5301000296888
0 përshtypje

CLINICUM GEL BAMBINI

Gel Antiseptik per dezinfektimin e duarve me veprim te shpejte. Efektiv ne vrasjen e mikroorganizmave, baktereve dhe viruseve. Kjo perzierje vret 99.9 … Lexo më shumë
260 lekë njësi
Kodi: 5301000296888
Gel Antiseptik per dezinfektimin e duarve me veprim te shpejte. Efektiv ne vrasjen e mikroorganizmave, baktereve dhe viruseve. Kjo perzierje vret 99.9% te baktereve brenda 1 minuti pas aplikimit. Ndihmon ne mirembajtjen e duarve te femijeve. Ideal perLekure Sensitive.
Markë:
Clinicum

Specifikime

flakon x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu