Loading...
corsetto_nero_rekordsan_supporto_lombosacrale_8032615228175
0 përshtypje

Corsetto Nero Rekordsan supporto lombosacrale (brez me shufra)

Korse e zezë rekordsan, anatomike, e përforcuar me nyje paravertebrale, me ngjitës që mund të hapet dhe mbyllet me rregullueshmëri të gjerë, m … Lexo më shumë
3 300 lekë njësi
Kodi: 8032615228175
Korse e zezë rekordsan, anatomike, e përforcuar me nyje paravertebrale, me ngjitës që mund të hapet dhe mbyllet me rregullueshmëri të gjerë, me shufra të dyfishtë të jashtëm që rrisin veprimin e kontrollit duke siguruar një mbështetje të fortë dhe të dobishme lumbosakrale duke ndihmuar në lehtësimin e peshës ne shpinë.
Markë:
Rekordsan

Specifikime

cope x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu