Loading...
fill_dentar_oral_b_essential_floss_unwaxed_kujdesi_vetjak_produkte_dentare_furca_dhembesh_5010622005012
0 përshtypje

FILL DENTAR ORAL B ESSENTIAL FLO

Fill dentar oral B pa veshje dylli. Lehteson pastrimin e perditshem te hapesirave interdentare. Delikat per mishrat dhe rezistent ndaj keputjes.
250 lekë njësi
Kodi: 5010622005012
Fill dentar oral B pa veshje dylli. Lehteson pastrimin e perditshem te hapesirave interdentare. Delikat per mishrat dhe rezistent ndaj keputjes.
Markë:
Oral-B

Specifikime

Kuti x 1
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu