Loading...
lacalut_whiterepair_75ml_kujdesi_oral_farmavitta
0 përshtypje

LACALUT WHITE+REPAIR 75ML

Pastë dentare me veprim zbardhues dhe riparues te smaltit te dhembeve. Fluoridi i natriumit bashkë me hidroksilapatitë mbështetin rimineralizimin … Lexo më shumë
560 lekë njësi
Kodi: 4016369546154
Pastë dentare me veprim zbardhues dhe riparues te smaltit te dhembeve. Fluoridi i natriumit bashkë me hidroksilapatitë mbështetin rimineralizimin e sipërfaqes së dhëmbit. Parandalon gjakrrjedhjen e mishrave te dhembeve dhe formimin e pllakave dentare. Pakeson rritjen bakteriale. Perdoret 2 here ne dite pas vakteve kryesore.
Markë:
Lacalut

Specifikime

Tubet 75 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu