Loading...
salvusept_protect_medical_mask_for_kids_x_10_kujdesi_vetjak_maska_3859893745195
0 përshtypje

Salvusept Protect Medical Mask For kids x10

Maskë mjekësore një përdorimshe, për fëmijë. Me 3 shtresa ekologjike prej tekstili polipropileni me trashësi dhe dendësi të ndryshme. Mbron … Lexo më shumë
515 lekë njësi
Kodi: 3859893745195
Kategoria: Kujdesi Vetjak; Te tjera; Maska;
Maskë mjekësore një përdorimshe, për fëmijë. Me 3 shtresa ekologjike prej tekstili polipropileni me trashësi dhe dendësi të ndryshme. Mbron fëmijën nga pluhuri, grimcat e tjera të dëmshme, mikroorganizmat përfshirë viruset. E pajisur me dy breza elastikë që ngjiten në veshë duke siguruar një mbulim dhe mbrojtje optimale.

Specifikime

Kuti x 10 cop
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu