Loading...
septona_antibacterial_kids_kujdesi_vetjak_te_tjera_5201410622263
0 përshtypje

SEPTONA ANTIBACTERIAL KIDS

Letra te lagura antibakteriale me arome te kendshme. 0 % parabene, 0 % alergene. Me agjente disinfektante Clorhexidine Digluconate dhe 20 % alkol etil … Lexo më shumë
100 lekë njësi
Kodi: 5201410622263
Kategoria: Kujdesi Vetjak; Te tjera;
Letra te lagura antibakteriale me arome te kendshme. 0 % parabene, 0 % alergene. Me agjente disinfektante Clorhexidine Digluconate dhe 20 % alkol etilik. Eliminon bakteret dhe viruset H1N1, H3N2.
Markë:
Septona

Specifikime

pako x 15cp
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu