Loading...
septona_antibacterial_molle_jeshile_60cp_kujdesi_vetjak_te_tjera_5201410772777
0 përshtypje

SEPTONA ANTIBACTERIAL GREEN APPLE 60cp (letra te lagura)

Letra te lagura antibakteriale me arome molle jeshile. Me agjente disinfektante Clorhexidine Digluconate dhe 20 % alkol etilik. Eliminon bakteret dhe … Lexo më shumë
200 lekë njësi
Kodi: 5201410772777
Kategoria: Kujdesi Vetjak; Te tjera;
Letra te lagura antibakteriale me arome molle jeshile. Me agjente disinfektante Clorhexidine Digluconate dhe 20 % alkol etilik. Eliminon bakteret dhe viruset H1N1, H3N2. Per perdorim ne zyre, makine dhe gjate udhetimit.
Markë:
Septona

Specifikime

pako x 60cp
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu