Loading...
aminogam_gel_gingival_15ml_produkte_dentare_kujdesi_vetjak_8021756000450
0 përshtypje

AMINOGAM GEL GINGIVAL 15ML

Xhel me aminoacide dhe acid hialuronik per rigjenerimin e lezioneve te mukozes orale, afteve dhe nderhyrjeve kirurgjikale. Acidi Hialuronik pershpejto … Lexo më shumë
950 lekë njësi
Kodi: 8021756000450
Xhel me aminoacide dhe acid hialuronik per rigjenerimin e lezioneve te mukozes orale, afteve dhe nderhyrjeve kirurgjikale. Acidi Hialuronik pershpejton rikuperimin e kavitetit oral nga ulceracionet. Mos konsumoni ushqim ose pije per te pakten nje ore pas aplikimit.
Markë:
Errekappa

Specifikime

Tubet 15 ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu