Loading...
pampers_pure_vp_3_6-10kg_8001090834843
0 përshtypje

Pampers Pure VP 3 (6-10KG) *31

Pelenat Pampers Pure Protection ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës së foshnjës tuaj. Krijuar me pambuk premium, fibra të buta me bazë bimore dhe … Lexo më shumë
1 550 lekë njësi
Kodi: 8001090834843
Pelenat Pampers Pure Protection ndihmojnë në mbrojtjen e lëkurës së foshnjës tuaj. Krijuar me pambuk premium, fibra të buta me bazë bimore dhe materiale të tjera të zgjedhura me kujdes. Pa parfum, krijuar pa zbardhues te klorit, pa alergjenët. Siguron deri ne 12 ore thatesi. Me tregues të lagështisë.
Markë:
Procter&Gamble

Specifikime

Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu