Loading...
chicco_disinfectant_multipurpose_1l_nena_dhe_bebi_dezinfektante_8003670677178_1371143048
0 përshtypje

CHICCO DISINFECTANT MULTIPURPOSE 1L

Solucion dezinfektues, me fuqi te larte higjenizuese. Efektiv kundër baktereve dhe kërpudhave të shisheve, lodrave te foshnjes, frutave dhe perimev … Lexo më shumë
600 lekë njësi
Kodi: 8003670677178
Solucion dezinfektues, me fuqi te larte higjenizuese. Efektiv kundër baktereve dhe kërpudhave të shisheve, lodrave te foshnjes, frutave dhe perimeve.
Markë:
Chicco

Specifikime

shishe 1000ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu