Loading...
holle_organic_milk_cereal_millet_nena_dhe_bebi_ushqimi_i_bebes_drithera_7640104951360
0 përshtypje

HOLLE ORGANIC MILK CEREAL MILLET

Drithera me millet dhe qumesht lope organik te cilesise Demeter. Pa aroma artificiale, pa ngjyrues, pa konservante dhe pa gluten. E pasur me vitaminë … Lexo më shumë
600 lekë njësi
Kodi: 7640104951360
Drithera me millet dhe qumesht lope organik te cilesise Demeter. Pa aroma artificiale, pa ngjyrues, pa konservante dhe pa gluten. E pasur me vitaminë B1. Në një formë lehtësisht të tretshme, e përshtatshme për vaktin e mbremjes per foshnja mbi 4 muaj.
Markë:
Holle

Specifikime

Kuti 250gr
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu