Loading...
holle_organic_spelt_biscuits_nena_dhe_bebi_ushqimi_i_bebes_biskota_7640104959595
0 përshtypje

HOLLE ORGANIC SPELT BISCUITS

Biskota organike me Spelt te cilesise Demeter. Ideale për foshnjat mbi 8 muaj. Kane ne permbatje vitamine B, pluhur banane dhe gjalp. Te lehta për t … Lexo më shumë
530 lekë njësi
Kodi: 7640104959595
Biskota organike me Spelt te cilesise Demeter. Ideale për foshnjat mbi 8 muaj. Kane ne permbatje vitamine B, pluhur banane dhe gjalp. Te lehta për tu pertypur. Ndihmojne në stërvitjen e muskujve të nofullës. Mund te konsumohen disa biskota ne intervalin mes dy vakteve. Kujdes! Mos lejoni që fëmija juaj të kafshojë biskota pa mbikëqyrje. Mos i jepni kur fëmija juaj është shtrirë.
Markë:
Holle

Specifikime

150GR
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu