Loading...
holle_organic_wholegrain_cereal_with_millet_250gr_nena_dhe_bebi_ushqimi_i_bebes_drithera_7640104952510
0 përshtypje

HOLLE ORGANIC RICE PORRIDGE 250GR

Drithëra me oriz integral, te përshtatshme për foshnjat mbi 6 muaj. Pa aroma artificiale, pa ngjyrues, pa konservante dhe pa gluten. E pasuruar me … Lexo më shumë
650 lekë njësi
Kodi: 7640104952510
Drithëra me oriz integral, te përshtatshme për foshnjat mbi 6 muaj. Pa aroma artificiale, pa ngjyrues, pa konservante dhe pa gluten. E pasuruar me vitaminë B1. Drithërat e plota të përdorura janë në një formë lehtësisht të tretshme, e pasur me vlera te larta ushqimore.
Markë:
Holle

Specifikime

Kuti 250gr
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu