Loading...
organix_multigrain_porridge_7__5024121226311
0 përshtypje

Organix Multigrain Porridge 7+ x200gr

Pure e imet me tërshëre integrale, miell gruri integral, miell thekre integrale, miell gruri dhe miell misri, per foshnja mbi 7 muaj. 100% organike … Lexo më shumë
850 lekë njësi
Kodi: 5024121226311
Pure e imet me tërshëre integrale, miell gruri integral, miell thekre integrale, miell gruri dhe miell misri, per foshnja mbi 7 muaj. 100% organike. E pasuruar me vitamine B1. I përshtatshëm për veganë. Pa gluten. Pa qumësht.
Markë:
Organix

Specifikime

kuti 200gr
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu