Loading...
sterimar_isotonic_100ml_spraj_nazal_nenabebi_farmavitta
0 përshtypje

STERIMAR ISOTONIC 100ML (uje fiziologjik)

Sterimar spraj izotonik është një solucion me ujë deti izotonik, 100 % natyral, pa konservantë. I dizenjuar me një kokë të vogël, me presion … Lexo më shumë
950 lekë njësi
Kodi: 3331300097214
Sterimar spraj izotonik është një solucion me ujë deti izotonik, 100 % natyral, pa konservantë. I dizenjuar me një kokë të vogël, me presion të butë. Ofron higjenë të përditshme të hundës, rivendos lagështinë natyrale të hundës. Ndihmon në sinuzite, ftohje, alergji, hundë të thata dhe të bllokuara.
Markë:
Sofibel, Laboratories Fumouze

Specifikime

Flakon 100ml
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu