Loading...
sudocrem_antiseptic_healing_cream_125gr_nena_dhe_bebi_kujdesi_per_bebin_trajtimi_i_lekures_5017007601289
0 përshtypje

SUDOCREM ANTISEPTIC HEALING CREAM 125GR

Kremi sherues antiseptik Sudocrem trajton ekzemen, plage siperfaqesore, djegie nga dielli, pucrra, plage ne shtrat si dhe qeteson dhe trajton skuqjen … Lexo më shumë
680 lekë njësi
Kodi: 5017007601289
Kremi sherues antiseptik Sudocrem trajton ekzemen, plage siperfaqesore, djegie nga dielli, pucrra, plage ne shtrat si dhe qeteson dhe trajton skuqjen nga pelenat. I provuar klinikisht.
Markë:
Sudocrem

Specifikime

tub 125gr
Lista e përshtypjeve:
Ende nuk janë lënë përshtypje.
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu