Loading...
plasmon_first_months_baby_biscuit_biberon_320gr_ushqimi_i_bebes_biskota_8001040418697
5 5 2 Product
2 përshtypje

Plasmon First Months Baby Biscuit Biberon 320 GR

Biskota te pregatitura me miell gruri, miell orizi dhe qumesht te skremuar. Ideale kur foshnja fillon ushqime me solide. E pasur me hekur, calcium dhe … Lexo më shumë
525 lekë njësi
Kodi: 8001040418697
Kategoria: Biskota; Ushqimii Bebes;
Biskota te pregatitura me miell gruri, miell orizi dhe qumesht te skremuar. Ideale kur foshnja fillon ushqime me solide. E pasur me hekur, calcium dhe vitamina B1, B2, B3, B6 me rol te rendesishem per rritjen e ekuilibruar te foshnjes. Pa gluten, pa vaj palme, pa veze, pa konservues.
Markë:
Plasmon

Specifikime

kuti 320gr
Lista e përshtypjeve:
5 1 5
%V-03-18 %+0000:40
Pordukt shume i mire ??
5 1 5
%V-03-18 %+0000:41
Super
Vota:

Jepni përshtypjen tuaj për këtë produkt:

Nuk keni një llogari?Regjistrohu