Menu
Menu

Mënyra e dërgimit dhe kosto transporti

Farmavitta proceson dhe realizon dërgesat e porosive ne faqen e saj www.farmavitta.al ne të gjithë Shqiperine dhe ne Kosove.

Nga dita e Hene në të Premte porosite nisen rregullisht pas ores 16:00 pm për te arritur ne kohe tek klientet tane. Ne operojme nepermjet postes se shpejte Fedex e cila na garanton një shërbim derë më derë, me dorëzim brenda 24 orëve per Tiranen dhe deri ne 48 ore per qytetet e tjera te vendit. Tranporti eshte falas per cdo porosi mbi 5,000 leke brenda territorit te Shqiperise. Per cdo porosi me vlere me te ulet cmimi i transportit eshte 200 leke si per Tiranen edhe per qytetet e tjera. Per porosite ne Kosove cmimi i transportit eshte 7 euro.

Krahaso produktet