Menu
Menu

Pyetje & Udhëzime

Si të porosis?Porosit në 4 hapa të thjeshtë

  1. Gjeni produktin që dëshironi dhe shtoni në shportë
  2. Në panelin që ju hapet zgjidhni të vizitoni shportën (opsionale) apo të përfundoni porosinë.
  3.  shportë verifiko produktet dhe sasinë që doni të blini dhe shtypni vazhdo me pagesën.
  4.  Identifikohuni nëse keni llogari ose plotësoni të dhënat nëse jeni blerës i ri dhe shtypni bëj porosinë.
Krahaso produktet