Menu
Menu

APARAT AEROSOLI ZANO

APARAT AEROSOLI ZANO
Dorëzimi falas
APARAT AEROSOLI ZANO
Zano Inspire është një aparat aerosoli me kompresor i zhvilluar për të ofruar një trajtim me avull efikas për astmën, alergjitë dhe çrregullime të tjera të frymëmarrjes. Dizenjuar për të qenë një aparat miqësor me fëmijët. Niveli i zhurmës prej 55 db është baraz me nivelin e zhurmës gjatë bisedës në shtëpi, kështu që fëmijët nuk do të friksohen. Mund të mbahet në një dorë dhe peshon më pak se 200 gram. Prodhon grimca me madhësi mesatare 3.8 μm MMAD, duke mundësuar shpërndarje të barabartë të mjekimit aerosolik në çdo pjesë të mushkërive gjatë gjithë proçesit. Vëllimi i mbetur është volumi i ilaçit të mbetur në dhomëz pas trajtimit aerosolik dhe nuk mund të ripërdoret. Dizajni i kupës së mbajtjes së ilaçit mundëson që Zano Inspire të ketë më pak se 0.8 ml mbetje, duke ofruar shpërndarje efikase të ilaçit me dozë më të lartë dhe me më pak humbje.
Kategoria: NËNA & BEBI Marka: Unicoms SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
6,900 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Zano Inspire është një aparat aerosoli me kompresor i zhvilluar për të ofruar një trajtim me avull efikas për astmën, alergjitë dhe çrregullime të tjera të frymëmarrjes. Dizenjuar për të qenë një aparat miqësor me fëmijët. Niveli i zhurmës prej 55 db është baraz me nivelin e zhurmës gjatë bisedës në shtëpi, kështu që fëmijët nuk do të friksohen. Mund të mbahet në një dorë dhe peshon më pak se 200 gram. Prodhon grimca me madhësi mesatare 3.8 μm MMAD, duke mundësuar shpërndarje të barabartë të mjekimit aerosolik në çdo pjesë të mushkërive gjatë gjithë proçesit. Vëllimi i mbetur është volumi i ilaçit të mbetur në dhomëz pas trajtimit aerosolik dhe nuk mund të ripërdoret. Dizajni i kupës së mbajtjes së ilaçit mundëson që Zano Inspire të ketë më pak se 0.8 ml mbetje, duke ofruar shpërndarje efikase të ilaçit me dozë më të lartë dhe me më pak humbje.
APARAT AEROSOLI ZANO

APARAT AEROSOLI ZANO

6,900 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet