Menu
Menu

Avene Stick Zones Sensibiles Spf 50 8gr

Avene Stick Zones Sensibiles Spf 50 8gr
Avene Stick Zones Sensibiles Spf 50 8gr
Stik me mbrojtje efektive kundër rrezatimit të diellit. Ideale për zonat e ndjeshme ose plagët. Përmban një kompleks aktiv foto-mbrojtës i cili siguron një mbrojtje të lartë kundër rrezatimit UVB dhe UVA. E pasuruar në Uje termal Avène. Transparente dhe rezistente ndaj ujit. Pa paraben.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Avene SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
2,100 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Stik me mbrojtje efektive kundër rrezatimit të diellit. Ideale për zonat e ndjeshme ose plagët. Përmban një kompleks aktiv foto-mbrojtës i cili siguron një mbrojtje të lartë kundër rrezatimit UVB dhe UVA. E pasuruar në Uje termal Avène. Transparente dhe rezistente ndaj ujit. Pa paraben.
Avene Stick Zones Sensibiles Spf 50 8gr

Avene Stick Zones Sensibiles Spf 50 8gr

2,100 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet