Menu
Menu

Babiators Cat Eye Pink Lady(3-5yrs)

Babiators Cat Eye Pink Lady(3-5yrs)
Dorëzimi falas
Babiators Cat Eye Pink Lady(3-5yrs)
Syze dielli per femije, me lente UV400 ofrojnë 100% mbrojtje nga rrezet UVA & UVB dhe mbrojnë sytë e fëmijëve tuaj ndërsa luajnë dhe eksplorojnë boten. Me skelet gome fleksibël dhe lente rezistente ndaj goditjes dhe demtimit që nuk prishen kur përkulen, përdridhen ose shkelen. I jane nënshtruar testimit rigoroz për të garantuar siguri maksimale për fëmijën tuaj, pavarësisht nëse ato janë në fytyrën ose përfundojnë në gojën e fëmijës tuaj. Pa BPA.
Kategoria: NËNA & BEBI Marka: Babiators SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
3,490 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Syze dielli per femije, me lente UV400 ofrojnë 100% mbrojtje nga rrezet UVA & UVB dhe mbrojnë sytë e fëmijëve tuaj ndërsa luajnë dhe eksplorojnë boten. Me skelet gome fleksibël dhe lente rezistente ndaj goditjes dhe demtimit që nuk prishen kur përkulen, përdridhen ose shkelen. I jane nënshtruar testimit rigoroz për të garantuar siguri maksimale për fëmijën tuaj, pavarësisht nëse ato janë në fytyrën ose përfundojnë në gojën e fëmijës tuaj. Pa BPA.
Babiators Cat Eye Pink Lady(3-5yrs)

Babiators Cat Eye Pink Lady(3-5yrs)

3,490 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet