Menu
Menu

BIOSCALIN * 30 TAB NeoSincroBiogenia WZ507F

BIOSCALIN * 30 TAB NeoSincroBiogenia WZ507F
Dorëzimi falas
BIOSCALIN * 30 TAB NeoSincroBiogenia WZ507F
Shtese ushqimore me vitamina, minerale me metioninë, ekstrakte bimore dhe faktorë të tjerë ushqyes, në tableta. Bioscalin me Syncrobiogenin është rezultat i kerkimeve të vazhdueshme për shëndetin e flokëve. SincroBiogenin përbëhet nga ChroneBiogenin, Biotine dhe Zink, këto të fundit u shtuan përkatësisht për rolin e tyre në mirëmbajtjen e kushteve normale të flokëve dhe për sintezën normale të proteinave, përfshirë Keratinën, dhe një kompleks unik të patentuar të Antioksidantëve (Olea europea, Vitis vinifera) dhe Selen - mineral i zgjedhur për të mbrojtur nga stresi oksidativ i gjeneruar nga radikalet e lira, të cilat gjithashtu sulmojnë flokët. Për më tepër, falë teknologjisë së patentuar R-Plus, një sistem inovativ që kombinon një shtresë speciale tabletash për çlirimin gradual. Pa gluten. I përshtatshëm për meshkuj dhe femra.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Bioscalin-Giuliani SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
3,100 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shtese ushqimore me vitamina, minerale me metioninë, ekstrakte bimore dhe faktorë të tjerë ushqyes, në tableta. Bioscalin me Syncrobiogenin është rezultat i kerkimeve të vazhdueshme për shëndetin e flokëve. SincroBiogenin përbëhet nga ChroneBiogenin, Biotine dhe Zink, këto të fundit u shtuan përkatësisht për rolin e tyre në mirëmbajtjen e kushteve normale të flokëve dhe për sintezën normale të proteinave, përfshirë Keratinën, dhe një kompleks unik të patentuar të Antioksidantëve (Olea europea, Vitis vinifera) dhe Selen - mineral i zgjedhur për të mbrojtur nga stresi oksidativ i gjeneruar nga radikalet e lira, të cilat gjithashtu sulmojnë flokët. Për më tepër, falë teknologjisë së patentuar R-Plus, një sistem inovativ që kombinon një shtresë speciale tabletash për çlirimin gradual. Pa gluten. I përshtatshëm për meshkuj dhe femra.
BIOSCALIN * 30 TAB NeoSincroBiogenia WZ507F

BIOSCALIN * 30 TAB NeoSincroBiogenia WZ507F

3,100 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet