Menu
Menu

BIOSCALIN *30TAB (INTEGRATORI) ENERGY UOMO

BIOSCALIN *30TAB (INTEGRATORI) ENERGY UOMO
Dorëzimi falas
BIOSCALIN *30TAB (INTEGRATORI) ENERGY UOMO
Shtesë ushqimore e formuluar për flokë të butë dhe të brishtë tek meshkujt për shkak të ndryshimeve fiziologjike ose çekuilibrave hormonal. Me kompleksin ATP3(argininë, kafeinë,karnitinë) dhe AJB( me biotine ne permbajtje) me ekstrakte shege dhe kafe jeshile si dhe kreatinë e zink pengon rënien e flokëve, forcon flokun dhe nxit daljen e rrënjëve të reja. Pa paraben. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit, për të paktën dy muaj.
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Bioscalin-Giuliani SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
3,200 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shtesë ushqimore e formuluar për flokë të butë dhe të brishtë tek meshkujt për shkak të ndryshimeve fiziologjike ose çekuilibrave hormonal. Me kompleksin ATP3(argininë, kafeinë,karnitinë) dhe AJB( me biotine ne permbajtje) me ekstrakte shege dhe kafe jeshile si dhe kreatinë e zink pengon rënien e flokëve, forcon flokun dhe nxit daljen e rrënjëve të reja. Pa paraben. Përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit, për të paktën dy muaj.
BIOSCALIN *30TAB (INTEGRATORI) ENERGY UOMO

BIOSCALIN *30TAB (INTEGRATORI) ENERGY UOMO

3,200 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet