Menu
Menu

BIOSCALIN ENERGY ANTICADUTE UOMO *10FL

BIOSCALIN ENERGY ANTICADUTE UOMO *10FL
Dorëzimi falas
BIOSCALIN ENERGY ANTICADUTE UOMO *10FL
Ampula kundër rënies së flokëve, për meshkuj. Me patentën ekskluzive ATP-3( Arginina, Kafeina dhe Karnitina) dhe AJB-Complex(ekstrakte Ajuga reptans e pasur me biotinë), me derivate bimore dhe pro-Vitaminë B5 forcon flokët, duke prandaluar rënien e tyre. Shtypni kanjulën e shishes për të dozuar produktin direkt në lëkurën e kokës, të thatë ose të lagur. Masazhoni derisa të thithet plotësisht, pa e shpëlarë. Trajtimi i rekomanduar: 2 muaj.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Bioscalin-Giuliani SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
5,500 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Ampula kundër rënies së flokëve, për meshkuj. Me patentën ekskluzive ATP-3( Arginina, Kafeina dhe Karnitina) dhe AJB-Complex(ekstrakte Ajuga reptans e pasur me biotinë), me derivate bimore dhe pro-Vitaminë B5 forcon flokët, duke prandaluar rënien e tyre. Shtypni kanjulën e shishes për të dozuar produktin direkt në lëkurën e kokës, të thatë ose të lagur. Masazhoni derisa të thithet plotësisht, pa e shpëlarë. Trajtimi i rekomanduar: 2 muaj.
BIOSCALIN ENERGY ANTICADUTE UOMO *10FL

BIOSCALIN ENERGY ANTICADUTE UOMO *10FL

5,500 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet