Menu
Menu

BIOSCALIN ENERGY SHAMPO UOMO 200 ML

BIOSCALIN ENERGY SHAMPO UOMO 200 ML
BIOSCALIN ENERGY SHAMPO UOMO 200 ML
Shampo kundër rënies së flokëve për meshkuj. Me patentën ekskluzive ATP-3(një kompleks përbërësish aktivë me një veprim të njohur energjizues: Arginina, Kafeina dhe Karnitina) dhe AJB-Complex(ekstrakte Ajuga reptans e pasur me biotine- nje vitamine e rendesishme per floket), derivate bimore dhe pro-Vitaminë B5, mbrojnë lëkurën dhe flokët duke i dhënë butësi të veçantë. Vepron ne thellesi, duke stimuluar rrenjen e flokut dhe në të njëjtën kohë, duke hequr papastërtite dhe respektuar ekuilibrin lipidik të flokëve dhe kokës. Rreziqet e alergjisë në minimum. Nuk përmban SLS, SLES dhe Paraben. Lagni flokët, aplikoni produktin, masazhojeni butë, lereni shampon të veprojë për disa minuta dhe më pas shpëlajeni. Mund të përdoret çdo ditë.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Bioscalin-Giuliani SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,600 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shampo kundër rënies së flokëve për meshkuj. Me patentën ekskluzive ATP-3(një kompleks përbërësish aktivë me një veprim të njohur energjizues: Arginina, Kafeina dhe Karnitina) dhe AJB-Complex(ekstrakte Ajuga reptans e pasur me biotine- nje vitamine e rendesishme per floket), derivate bimore dhe pro-Vitaminë B5, mbrojnë lëkurën dhe flokët duke i dhënë butësi të veçantë. Vepron ne thellesi, duke stimuluar rrenjen e flokut dhe në të njëjtën kohë, duke hequr papastërtite dhe respektuar ekuilibrin lipidik të flokëve dhe kokës. Rreziqet e alergjisë në minimum. Nuk përmban SLS, SLES dhe Paraben. Lagni flokët, aplikoni produktin, masazhojeni butë, lereni shampon të veprojë për disa minuta dhe më pas shpëlajeni. Mund të përdoret çdo ditë.
BIOSCALIN ENERGY SHAMPO UOMO 200 ML

BIOSCALIN ENERGY SHAMPO UOMO 200 ML

1,600 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet