Menu
Menu

BIOSCALIN FIALE ANTICADUTA PHYSIOGENINA

BIOSCALIN FIALE ANTICADUTA PHYSIOGENINA
Dorëzimi falas
BIOSCALIN FIALE ANTICADUTA PHYSIOGENINA
Ampula kundër rënies së flokëve. Ushqejnë fibrën e flokut dhe luajnë rol te rëndësishëm në trajtimin kundër rënies, në sajë të përmbajtjes së Biogeninës me efekt ushqyes dhe forcues. Të përshtatshme për flokë të holluar dhe të rrallë. Aplikohet një ampulë në tre ditë në flokë të thatë ose të lagur. Këshillohet përdorimi për një periudhë tre mujore.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Bioscalin-Giuliani SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
4,700 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Ampula kundër rënies së flokëve. Ushqejnë fibrën e flokut dhe luajnë rol te rëndësishëm në trajtimin kundër rënies, në sajë të përmbajtjes së Biogeninës me efekt ushqyes dhe forcues. Të përshtatshme për flokë të holluar dhe të rrallë. Aplikohet një ampulë në tre ditë në flokë të thatë ose të lagur. Këshillohet përdorimi për një periudhë tre mujore.
BIOSCALIN FIALE ANTICADUTA PHYSIOGENINA

BIOSCALIN FIALE ANTICADUTA PHYSIOGENINA

4,700 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet