Menu
Menu

CURCUMA BIO ECO SUPERFOOD DRASANVI 150 GR

CURCUMA BIO ECO SUPERFOOD DRASANVI 150 GR
CURCUMA BIO ECO SUPERFOOD DRASANVI 150 GR
Shafran i Indisë, me një ngjyrë karakteristike intensive të verdhë, nxirret nga rrënja e bimës barishtore me të njëjtin emër. Gjatë historisë, ajo është përdorur si një ngjyrues natyral dhe si erëza, si dhe për qëllime mjekësore, duke qenë një nga përbërësit më të rëndësishëm të një grupi përbërësish të quajtur kurkuminoide, të cilat përfshijnë Kurkuminen.I mirenjohur per efekt antiinflamator,me permbajtje te larte te vitaminave dhe minaraleve,
Kategoria: VITAMINA/SHTESA USHQIMORE Marka: Drasanvi SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
1,100 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Shafran i Indisë, me një ngjyrë karakteristike intensive të verdhë, nxirret nga rrënja e bimës barishtore me të njëjtin emër. Gjatë historisë, ajo është përdorur si një ngjyrues natyral dhe si erëza, si dhe për qëllime mjekësore, duke qenë një nga përbërësit më të rëndësishëm të një grupi përbërësish të quajtur kurkuminoide, të cilat përfshijnë Kurkuminen.I mirenjohur per efekt antiinflamator,me permbajtje te larte te vitaminave dhe minaraleve,
CURCUMA BIO ECO SUPERFOOD DRASANVI 150 GR

CURCUMA BIO ECO SUPERFOOD DRASANVI 150 GR

1,100 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet