Menu
Menu

DOREZA KRUAJTESE BABYJEM

DOREZA KRUAJTESE BABYJEM
DOREZA KRUAJTESE BABYJEM
Doreza kruajtese Babyjem eshte dizenjuar posacerisht per te reduktuar shqetesimet e foshnjave ne periudhen e daljes se dhembeve. Me nje paketim komod ne forme doreze, lehtesisht per tu mbajtur nga bebet, duke mos lejuar renien nga dora. Materiali i bute jep qetesine dhe rehatine tek mishrat e dhembeve. Perdoret si ne doren e majte dhe ne ate te djathte. Mund te lahet ne lavatrice.
Kategoria: NËNA & BEBI Marka: BabyJem SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
550 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Doreza kruajtese Babyjem eshte dizenjuar posacerisht per te reduktuar shqetesimet e foshnjave ne periudhen e daljes se dhembeve. Me nje paketim komod ne forme doreze, lehtesisht per tu mbajtur nga bebet, duke mos lejuar renien nga dora. Materiali i bute jep qetesine dhe rehatine tek mishrat e dhembeve. Perdoret si ne doren e majte dhe ne ate te djathte. Mund te lahet ne lavatrice.
DOREZA KRUAJTESE BABYJEM

DOREZA KRUAJTESE BABYJEM

550 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet