Menu
Menu

EYE & LIP CONTUR CREAM (grada 2)

EYE & LIP CONTUR CREAM (grada 2)
Dorëzimi falas
EYE & LIP CONTUR CREAM (grada 2)
Kremi për konturin e syve dhe buzëve Fillerina Grada 2 korrigjon vijat fine dhe rrudhat e mimikës rreth buzëve dhe syve. Permban një përzierje të aciditHyaluronic, Vitamine E, Bran Rice, vaj të bajames së ëmbël të cilat hidratojnë, ushqejnë dhe riparojnë qelizat e lëkurës duke forcuar zonat e brishta të syve dhe buzëve, duke reduktuar ndjeshëm vijat fine të rrudhave të mimikës. Kremi për sytë dhe buzët grada 2 gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e dëmshme UV dhe rrit elasticitetin natyral të lëkurës. Rekomandohet aplikimi në mëngjes dhe mbrëmje.
Kategoria: KUJDESI PËR LËKURËN Marka: Fillerina SKU:
Ju lutemi zgjidhni një variant në fillim.
5,680 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Pa magazinë
Në magazinë

TRANSPORTI

  • Brenda Tiranës : 200 lek
  • Qytete te tjera : 200 lek
  • Kosovë : 7 euro (980 lek)
Kremi për konturin e syve dhe buzëve Fillerina Grada 2 korrigjon vijat fine dhe rrudhat e mimikës rreth buzëve dhe syve. Permban një përzierje të aciditHyaluronic, Vitamine E, Bran Rice, vaj të bajames së ëmbël të cilat hidratojnë, ushqejnë dhe riparojnë qelizat e lëkurës duke forcuar zonat e brishta të syve dhe buzëve, duke reduktuar ndjeshëm vijat fine të rrudhave të mimikës. Kremi për sytë dhe buzët grada 2 gjithashtu ndihmon në mbrojtjen e lëkurës nga rrezet e dëmshme UV dhe rrit elasticitetin natyral të lëkurës. Rekomandohet aplikimi në mëngjes dhe mbrëmje.
EYE & LIP CONTUR CREAM (grada 2)

EYE & LIP CONTUR CREAM (grada 2)

5,680 ALL Në magazinë
Çmimi i vjetër:
Ti kursen:
Në magazinë
Pa magazinë
Krahaso produktet